Over PopArt

PopArt is een pop- en musicalkoor uit Graft-De Rijp.
Het koor staat onder leiding van dirigent Simon Boerke. Muzikale duizendpoot Jan Doedens is onze vaste pianist.

Simon Boerke Jan Doedens

Repertoire
Wij presenteren een gevarieerd repertoire en zingen een brede diversiteit aan muziekgenres zoals (neder)pop, rock, soul, musical, kerst en film.

Optredens
Tijdens de repetities werken we toe naar onze optredens, twee keer (soms meer) per jaar. We zingen altijd uit ons hoofd en oefenen op een mooie klank. Ons publiek geniet met oren én ogen van onze optredens want wij besteden ook veel aandacht aan een mooie uitstraling en passende choreografie.

Repetities
Onze vaste repetitieavond is op dinsdag, tussen 20.00 en 22.00 uur, in het kerkje van West-Graftdijk. Adres: Graftdijkplein 3, 1486 ML.

Is zingen bij PopArt iets voor jou? Lees meer over  lidmaatschap.

popart-3 Karin Velthuis

Bestuur van PopArt
Zes leden vormen het bestuur, zij worden bijgestaan door een muziekcommissie, een publiciteitsgroep en leden die het jaarlijkse PopArt-uitje organiseren.

Brenda Dik, voorzitter
Annelies de Rave, secretaris
Annemarie Prins, penningmeester/oud papier
Joke Bommer, ledenbestand/aanwezigheid
Jeanette Speijk, muziekcommissie
Marja Geersema, website o.a.

Annelies de Rave, secretaris@popart-koor.nl
of mobiel: 06 30 29 57 94